Klantenservice: 0251 - 76 90 79 Gratis bezorging in Nederland vanaf €40,- ! * Snelle verzending Eigen showroom
Bezoek de showroom van Vintage Carpet. Maak een afspraak!

Voorzorgsmaatregelen coronavirus/COVID-19

Update: 11 mei 2020

In deze onzekere tijden willen we je graag op de hoogte houden van hoe Vintage Carpet omgaat met deze situatie.

We bezorgen je bestelling zoals je van ons gewend bent, uiteraard met de voorzorgsmaatregelen van onze logistieke partners

Bestellingen

Je kunt 24 uur per dag shoppen op www.vintagecarpet.nl. We bezorgen je bestelling zoals je van ons gewend bent, uiteraard met de voorzorgsmaatregelen van onze logistieke partners.

Klantenservice

Bij onze klantenservice is het vanwege de vele bestellingen drukker dan normaal. We doen er alles aan op jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan je van ons gewend bent.

Vintage Carpet

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers krijgen de hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM om de verspreiding van het virus te vertragen.

Showroom

Onze showroom is op dit moment geopend op afspraak. Wil je graag een artikel in het echt ervaren? Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak: (+31) 0251 76 90 79. We vragen je om 1,5 meter afstand te houden.

Zorg goed voor elkaar. Wij willen onze klanten blijven voorzien van mooie producten om het thuis éxtra gezellig te maken.

Team Vintage Carpet

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
Onze corona maatregelen