Retourneren

Is de bestelling toch niet helemaal naar wens en wilt u deze (deels) retourneren? Bij Vintage Carpet heeft u tot 14 dagen na ontvangst de tijd om na te denken over uw aankoop. Als een product na aanschaf toch niet bevalt, bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze retourservice.

Ruil en Retour procedure

Retourkosten groep 1: €7,95
Retourkosten groep 2: €14,95
Retourkosten groep 3: €35
Retourkosten groep 4: €50
Retourkosten groep 5: €75

Groep 1: Kleine artikelen (Maximale formaat zending: 170 x 78 x 58 cm)
Groep 2: Karpetten die opgerold groter zijn dan 170 cm
Groep 3: Grote salontafels, fauteuils, eetkamerstoelen
Groep 4: Eettafels, kasten
Groep 5: Banken

Kleine artikelen (Groep 1) kunnen via PostNL geretourneerd worden. Grote artikelen (Groep 2, 3, 4 en 5) kunnen retour gemeld worden. Voor deze artikelen schakelen wij een transportbedrijf in. U kunt tot 14 dagen na ontvangst een verzoek doen voor een retour of ruiling. Dit is telefonisch mogelijk. Of u kunt ervoor kiezen ons een e-mail te sturen, met daarin uw gegevens en het verzoek tot retourneren/ ruilen. Ons e-mailadres: info@vintagecarpet.nl. Zodra wij het verzoek hebben ontvangen, nemen we contact met u op voor het maken van een retourafspraak.

Gratis Retournering/ Ruilen

U kunt er ook voor kiezen het product te retourneren/ ruilen in onze showroom. Denk eraan het aankoopbewijs mee te nemen!
Ambachtsring 23K
1969 NH Heemskerk
0251 - 76 90 79

Instructies

Het is heel erg belangrijk dat u het retourpakket goed verpakt, zodat de kans op beschadiging zo minimaal mogelijk is. Gebruik voor het retour zoveel mogelijk de originele verpakking. Mocht u de originele verpakking niet meer in bezit hebben, maak dan gebruik van een plastic-zak of vuilniszak afgedicht met ducttape.

Wat zijn de voorwaarden?

Retourneren is op eigen risico, dus let daarom bij het retoursturen goed op de volgende punten:

  • Het artikel is onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking.
  • Zorg dat het product goed beschermt is, zodat het niet kan beschadigen bij verzending.
  • Producten die speciaal op maat besteld en/of gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.
  • De terugbetaling vindt pas plaats nadat wij het product ontvangen en gecontroleerd hebben. Het aankoopbedrag (minus retourkosten) wordt zo spoedig mogelijk teruggestort. Dit kan maximaal tot 10 werkdagen duren.
  • Mocht het product beschadigd zijn en/of gebruikssporen bevatten, vervalt het recht tot retourneren en helaas ook het recht op teruggave van het aankoopbedrag (minus retourkosten).