Retourneren/ Ruilen

Bij VintageCarpet heb je tot 14 dagen na ontvangst de tijd om na te denken over je aankoop. Als een product na aanschaf toch niet bevalt bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze retourservice.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Het artikel is onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking.
  • Het aankoopbedrag (minus retourkosten) wordt zo spoedig mogelijk teruggestort. Dit kan maximaal tot 10 werkdagen duren.
  • De terugbetaling vindt pas plaats nadat wij het product ontvangen en gecontroleerd hebben.
  • Mocht het product beschadigd zijn en/of gebruikssporen bevatten, vervalt het recht tot retourneren en helaas ook het recht op teruggave van het aankoopbedrag (minus retourkosten).
  • Producten die speciaal op maat besteld en/of gemaakt zijn kunnen niet worden geretourneerd.

Ruil en Retour procedure
Kleine artikelen kunnen via PostNL geretourneerd worden, de kosten voor het retourneren bedragen €7,95.

Grote artikelen kunnen retour gemeld worden. Voor deze artikelen schakelen wij een transport bedrijf in. De kosten hiervoor bedragen €35,-. Je kunt tot 14 dagen na ontvangst een verzoek doen voor een retour of ruiling. Dit is mogelijk via het modelformulier. Of je kunt ervoor kiezen  ons een e-mail te sturen, met daarin je gegevens en het verzoek tot retourneren/ ruilen. Ons e-mailadres: info@vintagecarpet.nl. Zodra wij je verzoek hebben ontvangen, nemen we contact op voor het maken van een retourafspraak.

Gratis Retournering/ Ruilen
Je kunt er ook voor kiezen het product te retourneren/ ruilen in onze showroom. Denk eraan het aankoopbewijs mee te nemen!

Ambachtsring 23k
1969 NH Heemskerk
0251 - 76 90 79